Dorsz w sosie koperkowo – cytrynowym

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

11 osób wydrukowało

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 łyżki

1 pęczek

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Dorsza opłucz, wytrzyj, posyp połową pęczka kopru i odstaw na godzinę do lodówki.

Krok 2

Na patelni podduś na maśle pokrojoną w kostkę cebulę. Do tego dodaj sok z cytryny, resztę kopru oraz rybę. Duś do miękkości 10 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Dorsz w sosie koperkowo – cytrynowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Dorsz w sosie koperkowo – cytrynowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Dorsz w sosie koperkowo – cytrynowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Dorsz w sosie koperkowo – cytrynowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Dorsz w sosie koperkowo – cytrynowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Dorsz w sosie koperkowo – cytrynowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Dorsz w sosie koperkowo – cytrynowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej