Dorsz w sosie koperkowo – cytrynowym

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

11 osób wydrukowało

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 łyżki

1 pęczek

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Dorsza opłucz, wytrzyj, posyp połową pęczka kopru i odstaw na godzinę do lodówki.

Krok 2

Na patelni podduś na maśle pokrojoną w kostkę cebulę. Do tego dodaj sok z cytryny, resztę kopru oraz rybę. Duś do miękkości 10 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Dorsz w sosie koperkowo – cytrynowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Dorsz w sosie koperkowo – cytrynowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Dorsz w sosie koperkowo – cytrynowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Dorsz w sosie koperkowo – cytrynowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Dorsz w sosie koperkowo – cytrynowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Dorsz w sosie koperkowo – cytrynowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Dorsz w sosie koperkowo – cytrynowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej