
Składniki
500 gramów
1.5 łyżeczki
2 łyżki
1 łyżeczka
1 łyżeczka
1 pęczek
1 łyżka
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rybę pokrój na porcję, następnie natrzyj przyprawą Knorr.
Krok 2
Następnie, posyp posiekanym w paseczki imbirem, skórką z pomarańczy i cytryny. Umieść w naczyniu do gotowania na parze.
Krok 3
Gotuj na małym ogniu około 5 minut, do czasu gdy ryba będzie gotowa. Po ugotowaniu odlej płyn.
Krok 4
Posyp posiekaną dymką i bazylią polej sosem sojowym.
Krok 5
Rozgrzej olej z orzeszków ziemnych z oliwą, następnie polej nimi rybę.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej