
Składniki
4 łyżki
null
4 łyżki
30 dekagramów
2 łyżki
1 sztuka
0.5 kilograma
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pory umyj i usuń ich wewnętrzne warstwy.

Krok 2
Fix Kotlety mielone Knorr wymieszaj z 2 łyżkami wody i dokładnie połącz z mielonym mięsem.

Krok 3
Porcje mięsa mielonego owijaj w paski pora i układaj w naczyniu żaroodpornym. Piecz ok. 30 min w 200 stopniach C.

Krok 4
Śmietanę dopraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr (sos może być zimny lub ciepły - jeśli ma być na ciepły - podgrzej go przez kilka minut na wolnym ogniu). Danie polej sosem dopiero po wyjęciu z piekarnika, a następnie podawaj.

Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Fix Soczyste Kotlety Mielone Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?
Czytaj więcejRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcej