
Składniki
50 gramów
300 gramów
1 opakowanie
1 sztuka
3 łyżki
2 sztuki
2 sztuki
2 sztuki
1 pęczek
6 łyżek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pieczarki pokrój w ćwiartki i podsmaż na oliwie, następnie ostudź.
Krok 2
Pokrój paprykę, pomidory i cebule w grubszą kostkę. Kolendrę oraz czosnek posiekaj.
Krok 3
Połącz przygotowane składniki z fasolą, ketchupem oraz pozostałą oliwą.
Krok 4
Przygotuj Sos sałatkowy grecki Knorr według przepisu na opakowaniu.
Krok 5
Polej nim sałatkę, dokładnie wymieszaj i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy grecki Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuSzlachetna i soczysta gęś doskonale podkreśla rangę każdej uroczystości. Często przygotowuje się ją w całości, ale zdarzają się kameralne przyjęcia, podczas których tak duża ilość mięsa nie jest potrzebna. Jeśli nie chcemy rezygnować z tego wyjątkowego rarytasu, dobrze jest postawić na mniejsze kawałki. Pierś nadaje się do tego znakomicie. Jak przyrządzić pierś z gęsi, by podkreślić wyśmienity smak mięsa? Od czego zacząć? Podpowiadamy, jak zamarynować gęś krok po kroku!
Czytaj więcejPolędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać? Wszystkiego dowiesz się z naszego poradnika dotyczącego tego, jak długo dusić polędwiczki wieprzowe.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Sałatka z grzybami i fasolą
Pieczarki pokrój w ćwiartki i podsmaż na oliwie, następnie ostudź.


































