
Składniki
50 gramów
300 gramów
1 opakowanie
1 sztuka
3 łyżki
2 sztuki
2 sztuki
2 sztuki
1 pęczek
6 łyżek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pieczarki pokrój w ćwiartki i podsmaż na oliwie, następnie ostudź.
Krok 2
Pokrój paprykę, pomidory i cebule w grubszą kostkę. Kolendrę oraz czosnek posiekaj.
Krok 3
Połącz przygotowane składniki z fasolą, ketchupem oraz pozostałą oliwą.
Krok 4
Przygotuj Sos sałatkowy grecki Knorr według przepisu na opakowaniu.
Krok 5
Polej nim sałatkę, dokładnie wymieszaj i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Sos sałatkowy grecki Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Sałatka z grzybami i fasolą
Pieczarki pokrój w ćwiartki i podsmaż na oliwie, następnie ostudź.