Składniki
50 gramów
300 gramów
1 opakowanie
1 sztuka
3 łyżki
2 sztuki
2 sztuki
2 sztuki
1 pęczek
6 łyżek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pieczarki pokrój w ćwiartki i podsmaż na oliwie, następnie ostudź.
Krok 2
Pokrój paprykę, pomidory i cebule w grubszą kostkę. Kolendrę oraz czosnek posiekaj.
Krok 3
Połącz przygotowane składniki z fasolą, ketchupem oraz pozostałą oliwą.
Krok 4
Przygotuj Sos sałatkowy grecki Knorr według przepisu na opakowaniu.
Krok 5
Polej nim sałatkę, dokładnie wymieszaj i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Sos sałatkowy grecki Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw.
Czytaj więcejWigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Sałatka z grzybami i fasolą
Pieczarki pokrój w ćwiartki i podsmaż na oliwie, następnie ostudź.