
Składniki
50 gramów
300 gramów
1 opakowanie
1 sztuka
3 łyżki
2 sztuki
2 sztuki
2 sztuki
1 pęczek
6 łyżek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pieczarki pokrój w ćwiartki i podsmaż na oliwie, następnie ostudź.
Krok 2
Pokrój paprykę, pomidory i cebule w grubszą kostkę. Kolendrę oraz czosnek posiekaj.
Krok 3
Połącz przygotowane składniki z fasolą, ketchupem oraz pozostałą oliwą.
Krok 4
Przygotuj Sos sałatkowy grecki Knorr według przepisu na opakowaniu.
Krok 5
Polej nim sałatkę, dokładnie wymieszaj i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy grecki Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcejRosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Sałatka z grzybami i fasolą
Pieczarki pokrój w ćwiartki i podsmaż na oliwie, następnie ostudź.