
Składniki
2 sztuki
1 szczypta
0.5 sztuki
0.25 szklanki
1 sztuka
1 szczypta
0.5 opakowania
4 łyżeczki
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso umyj, osusz, podziel na cztery części i rozbij. Dopraw solą i pieprzem.
Krok 2
Paprykę, ogórki oraz ser feta pokrój w drobną kostkę i wszystko razem wymieszaj.
Krok 3
Każdy kotlet posmaruj cienką warstwą musztardy. Nałóż na brzeg łyżkę farszu. Zwiń mięso i zepnij wykałaczką.
Krok 4
Panieruj w jajku i bułce tartej. Smaż na złoty kolor.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.
Czytaj więcejBób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!
Czytaj więcej