
Składniki
2 sztuki
1 szczypta
0.5 sztuki
0.25 szklanki
1 sztuka
1 szczypta
0.5 opakowania
4 łyżeczki
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso umyj, osusz, podziel na cztery części i rozbij. Dopraw solą i pieprzem.
Krok 2
Paprykę, ogórki oraz ser feta pokrój w drobną kostkę i wszystko razem wymieszaj.
Krok 3
Każdy kotlet posmaruj cienką warstwą musztardy. Nałóż na brzeg łyżkę farszu. Zwiń mięso i zepnij wykałaczką.
Krok 4
Panieruj w jajku i bułce tartej. Smaż na złoty kolor.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej