
Składniki
null
2 sztuki
null
100 mililitrów
50 gramów
null
100 gramów
4 sztuki
100 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety umyj, odciśnij, oprósz solą pieprzem, skrop sokiem z cytryny.
Krok 2
W żaroodpornym naczyniu ułóż plasterki szynki i sera, przykryj filetami rybnymi, a na sam wierzch połóż pozostałą szynkę i ser.
Krok 3
Mleko rozmieszaj z jajami, dopraw do smaku i zalej zapiekankę.
Krok 4
Oprósz startym parmezanem i zapiecz w temperaturze 200 stopni przez 50 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu
średnie
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej