Składniki
2 łyżki
30 gramów
1 łyżeczka
2 łyżeczki
1 łyżeczka
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ser rozgnieć widelcem lub jeżeli jest wystarczająco twardy zetrzyj na tarce.
Krok 2
Wymieszaj ze śmietaną, majonezem i octem.
Krok 3
Dopraw do smaku sokiem z cytryny i kilkoma kroplami sosu Tabasco.
Przepisy w Waszym wykonaniu
17 osób ogląda przepis: 
Zrazy kasztelańskie
60 min.
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej