Makaron w migdałach z serem i ziołami
łatwe
94 osoby zapisały

Składniki
500 gramów
1 opakowanie
75 gramów
100 gramów
15 dekagramów
3 sztuki
200 mililitrów
150 mililitrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Zagotuj wodę w garnku i ugotuj makaron al dente.

Krok 2
Fix Knorr zmieszaj z wodą i śmietanką. Następnie zagotuj. Dodaj starte na tarce oba sery i mieszaj, aż się rozpuszczą.

Krok 3
Teraz dodaj do sosu makaron. Całość dokładnie wymieszaj i natychmiast podawaj. Po wierzchu posyp prażonymi migdałami i listkami bazylii.

- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Fix Spaghetti 4 sery z brokułami Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej