Salsa pomidorowo – ananasowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Salsa pomidorowo – ananasowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

5 sztuk

0.5 sztuki

1 sztuka

3 sztuki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę i czosnek posiekaj.

Krok 2

Pomidory obierz i pokrój w kostkę.

Krok 3

Następnie dodaj oliwę, sok z cytryny, posiekaną cebulę, chili, zioła i czosnek.

Krok 4

Dokładnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Salsa pomidorowo – ananasowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Salsa pomidorowo – ananasowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Salsa pomidorowo – ananasowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Salsa pomidorowo – ananasowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Salsa pomidorowo – ananasowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Salsa pomidorowo – ananasowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Salsa pomidorowo – ananasowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Salsa pomidorowo – ananasowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
7 osób ogląda przepis:
Zalewajka I
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

średnie

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej