Fettuccine al pesto

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

5 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

200 gramów

400 gramów

0.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

W dużym garnku zagotuj wodę na makaron.

Krok 2

Ziemniaki obierz, pokrój w paski, a fasolki przekrój na połówki.

Krok 3

Kiedy woda ponownie zacznie wrzeć włóż makaron.

Krok 4

Przygotuj sos pesto.

Krok 5

Wymieszaj makaron z ziemniakami, fasolką i sosem pesto.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Fettuccine al pesto - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Fettuccine al pesto - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Fettuccine al pesto - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Fettuccine al pesto - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Fettuccine al pesto - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Fettuccine al pesto - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Fettuccine al pesto - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej