
Składniki
2 sztuki
200 gramów
400 gramów
0.5 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
W dużym garnku zagotuj wodę na makaron.
Krok 2
Ziemniaki obierz, pokrój w paski, a fasolki przekrój na połówki.
Krok 3
Kiedy woda ponownie zacznie wrzeć włóż makaron.
Krok 4
Przygotuj sos pesto.
Krok 5
Wymieszaj makaron z ziemniakami, fasolką i sosem pesto.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej