Filety z łososia I przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Filety z łososia I

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

6 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

4 sztuki

0.5 szklanki

1 łyżeczka

0.5 łyżeczki

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filety zalej winem wymieszanym z sokiem cytrynowym i sosem Worcester, po czym odstaw na godzinę.

Krok 2

Następnie osusz z marynaty, posmaruj oliwą, przypraw.

Krok 3

Piecz około 10 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Filety z łososia I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Filety z łososia I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Filety z łososia I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Filety z łososia I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Filety z łososia I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Filety z łososia I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Filety z łososia I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Włoska zupa minestrone
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Wigilia jest dla mnie jednym z najważniejszych dni w roku. To cudowna tradycja, ciągle żywa, to dzień, gdy spotyka się cała rodzina. Takich dni nie ma wiele w roku. Składamy sobie życzenia, rozmawiamy, śpiewamy kolędy. I oczywiście spożywamy specjalne polskie dania wigilijne.

Czytaj więcej

Boże Narodzenie to czas, którego uroczysty charakter podkreśla się na różne sposoby, także przygotowując wyjątkowe potrawy. Gęsina, wołowina czy schab? Aromatyczny sos grzybowy czy kwaśna żurawina? Zobacz, jak przygotować pieczone mięsa na święta.

Czytaj więcej