Filety z łososia I

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

44

6 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

4 sztuki

0.5 szklanki

1 łyżeczka

0.5 łyżeczki

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filety zalej winem wymieszanym z sokiem cytrynowym i sosem Worcester, po czym odstaw na godzinę.

Krok 2

Następnie osusz z marynaty, posmaruj oliwą, przypraw.

Krok 3

Piecz około 10 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Filety z łososia I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Filety z łososia I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Filety z łososia I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Filety z łososia I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Filety z łososia I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Filety z łososia I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Filety z łososia I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej