Filety z łososia I przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Filety z łososia I

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
6 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

4 sztuki

0.5 szklanki

1 łyżeczka

0.5 łyżeczki

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filety zalej winem wymieszanym z sokiem cytrynowym i sosem Worcester, po czym odstaw na godzinę.

Krok 2

Następnie osusz z marynaty, posmaruj oliwą, przypraw.

Krok 3

Piecz około 10 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Filety z łososia I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Filety z łososia I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Filety z łososia I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Filety z łososia I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Filety z łososia I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Filety z łososia I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Filety z łososia I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Filety z łososia I - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Mięso na burgery
czas przygotowania
50 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej