
Składniki
2 łyżki
4 sztuki
0.5 szklanki
1 łyżeczka
0.5 łyżeczki
1 szklanka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety zalej winem wymieszanym z sokiem cytrynowym i sosem Worcester, po czym odstaw na godzinę.
Krok 2
Następnie osusz z marynaty, posmaruj oliwą, przypraw.
Krok 3
Piecz około 10 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu
4 osoby oglądają przepis: 
Racuchy ze śliwkami
30 min.
łatwe
Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.
Czytaj więcejKrólowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.
Czytaj więcej