Gofry Domowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Gofry Domowe

Autor: Bartosz Świtoń

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

12 osób wydrukowało

Pobierz pdf

32 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

300 gramów

100 gramów

10 gramów

75 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mąkę wsypać do miski, zmieszać z proszkiem do pieczenia oraz cukrem

Krok 2

Dodać masło

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Gofry Domowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Gofry Domowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Gofry Domowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Gofry Domowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Gofry Domowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Gofry Domowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Gofry Domowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Gofry Domowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Kurczak po meksykańsku
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej