Gulasz w sosie pomidorowym

Autor: garlic garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

2 łyżki

0

1 kilogram

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso pokrój w kostkę.

Krok 2

Obsmaż na oleju.

Krok 3

Przecier pomidorowy wymieszaj ze śmietaną i wlej do mięsa. zagotuj.

Krok 4

Oprósz Przyprawą do mięs Knorr i wymieszaj.

Krok 5

Następnie dodaj wodę i duś 40 minut.

0

Opinie o przepisie

Prosta sprawa, która mimo wszystko wymaga wprawy i znajomości kilku trików. Zróbcie miejsce na kuchennych blatach, ponieważ dziś placki rodem z Meksyku będą ukoronowaniem posiłku.

Czytaj więcej

Blanszowanie warzyw to sposób ich obróbki termicznej, polegający na krótkim sparzeniu wodą, a następnie intensywnym schłodzeniu. Jak je właściwie wykonać i kiedy?

Czytaj więcej