Domowy hamburger – Zobacz na przepisy.pl pixel

Hamburger

Autor: Patryk Pro Elo Koksu

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

28 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 łyżka

1 łyżka

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Usmażyć kotleta na patelni a potem wstawić z serem do mikrofalówki na ok 1 minutę.

Krok 2

Przekroić bułkę do hamburgerów i do środka włożyć kotleta i resztę składników i gotowe.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Hamburger - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Hamburger - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Hamburger - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Hamburger - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Hamburger - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Hamburger - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Hamburger - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Hamburger - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Pomidory z mozzarellą
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej