Hamburger po meksykańsku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Hamburger po meksykańsku

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 łyżka

4 plastry

500 gramów

1 sztuka

4 sztuki

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bułki przekrój. Mięso rozbij tłuczkiem i usmaż.

Krok 2

Pokrojoną na plastry cebulę zrumień trochę i zdejmij z patelni.

Krok 3

Do bułek włóż mięso, cebulę, plaster pomidora, posiekaną czuszkę oraz plaster sera żółtego.

Krok 4

Nakryj drugą połówką i podpiecz w piekarniku przez 10-15 minut, aby ser się roztopił.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Hamburger po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Hamburger po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Hamburger po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Hamburger po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Hamburger po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Hamburger po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Hamburger po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Hamburger po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej