Hamburger po meksykańsku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Hamburger po meksykańsku

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 łyżka

4 plastry

500 gramów

1 sztuka

4 sztuki

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bułki przekrój. Mięso rozbij tłuczkiem i usmaż.

Krok 2

Pokrojoną na plastry cebulę zrumień trochę i zdejmij z patelni.

Krok 3

Do bułek włóż mięso, cebulę, plaster pomidora, posiekaną czuszkę oraz plaster sera żółtego.

Krok 4

Nakryj drugą połówką i podpiecz w piekarniku przez 10-15 minut, aby ser się roztopił.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Hamburger po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Hamburger po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Hamburger po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Hamburger po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Hamburger po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Hamburger po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Hamburger po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Hamburger po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej