
Składniki
1 sztuka
1 łyżka
4 plastry
500 gramów
1 sztuka
4 sztuki
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Bułki przekrój. Mięso rozbij tłuczkiem i usmaż.
Krok 2
Pokrojoną na plastry cebulę zrumień trochę i zdejmij z patelni.
Krok 3
Do bułek włóż mięso, cebulę, plaster pomidora, posiekaną czuszkę oraz plaster sera żółtego.
Krok 4
Nakryj drugą połówką i podpiecz w piekarniku przez 10-15 minut, aby ser się roztopił.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej