. Hot dogi po amerykańsku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

. Hot dogi po amerykańsku

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

heart
5 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

16 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

1 szklanka

null

1 sztuka

4 sztuki

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ogórek kiszony pokrój w plastry. Cebulę pokrój w cienkie krążki.

Krok 2

Bułki opiecz w piekarniku, aby były chrupiące.

Krok 3

Parówki ugotuj.

Krok 4

Do bułek nakładaj ketchup i musztardę, następnie parówkę, kilka plastrów ogórka i cebuli.

Krok 5

Obsyp kukurydzą i polej jeszcze raz musztardą i ketchupem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • . Hot dogi po amerykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • . Hot dogi po amerykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • . Hot dogi po amerykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • . Hot dogi po amerykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • . Hot dogi po amerykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • . Hot dogi po amerykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • . Hot dogi po amerykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • . Hot dogi po amerykańsku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Grochówka wojskowa
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Tradycyjna kuchnia polska pachnie leśnymi grzybami. Za najsmaczniejsze uznaje się rydze. Doczekały się nie tylko mnóstwa przepisów, ale także… piosenki, którą nuciło niejedno pokolenie. Choć to pieczarki najczęściej pojawiają się na naszych talerzach, nie mogą równać się z rudymi rydzami pod względem aromatu i bogactwa smaku. W kuchni wystarczy poświęcić im zaledwie kilka minut, by ich walory zachwyciły każdego konesera.

Czytaj więcej

Wigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę. A to dopiero kilka potraw z kapustą w roli głównej. W sklepach bez trudu znajdziemy woreczki i słoiki z gotowym produktem, ale żaden z nich nie będzie mógł równać się ze specjałem domowej roboty. Tym razem skupimy się na niepozornym składniku kiszonek, od którego zależy bardzo wiele. Ile sypiemy soli do kiszenia kapusty, by uzyskać upragniony efekt?

Czytaj więcej