
Składniki
1 sztuka
null
1 szklanka
null
1 sztuka
4 sztuki
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ogórek kiszony pokrój w plastry. Cebulę pokrój w cienkie krążki.
Krok 2
Bułki opiecz w piekarniku, aby były chrupiące.
Krok 3
Parówki ugotuj.
Krok 4
Do bułek nakładaj ketchup i musztardę, następnie parówkę, kilka plastrów ogórka i cebuli.
Krok 5
Obsyp kukurydzą i polej jeszcze raz musztardą i ketchupem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej