
Składniki
300 mililitrów
2 łyżki
2 sztuki
500 gramów
null
null
null
1 sztuka
1 opakowanie
1 sztuka
250 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pierś pokrój na paseczki, a warzywa w słupki.
Krok 2
Na rozgrzaną mieszankę olejów wrzuć kawałki indyka i podsmaż. Po chwili dodaj warzywa i smaż jeszcze 5 minut.
Krok 3
Wodę wymieszaj z Fixem i zalej indyka. Duś, aż warzywa będą miękkie.
Krok 4
Potrawę dopraw sosem sojowym oraz posiekana kolendrą. Podawaj z ugotowanym ryżem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej