Jabłka z pianką

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

7

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 szklanki

200 gramów

8 sztuk

null

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umyj jabłka, wydrąż gniazda nasienne, po czym napełnij marmoladą i ułóż w żaroodpornym naczyniu.

Krok 2

Upiecz.

Krok 3

Z cukru i wody ugotuj syrop.

Krok 4

Ubij białka i zaparz je gorącym syropem. Na jabłka nałóż pianę i ponownie zapiecz.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Jabłka z pianką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Jabłka z pianką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Jabłka z pianką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Jabłka z pianką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Jabłka z pianką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Jabłka z pianką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Jabłka z pianką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Ziemniak pieczony z serem
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej