
Składniki
2 sztuki
1 szczypta
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rozbij jajka do miski i posyp solą.
Krok 2
Widelcem wymieszaj składniki w misce.
Krok 3
Rozpuść łyżkę masła na rozgrzanej patelni.
Krok 4
Wlej składnik z miski na patelnię.
Krok 5
Mieszaj aż jajka się zetną.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej