
Składniki
1 szczypta
0.75 szklanki
2 sztuki
50 gramów
3 łyżki
1 kilogram
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ryby umyj, oczyść i posyp solą. Podsmaż na maśle*.
Krok 2
Koperek drobno posiekaj.
Krok 3
Karasie ułóż w naczyniu żaroodpornym i posyp koperkiem.
Krok 4
Rozpuść kostki Rosół na włoszczyźnie Knorr we wrzątku. Zalej rybę.
Krok 5
Piecz przez 15 minut. *Należy uważać, aby masło nie przypaliło się, inaczej potrawa będzie niesmaczna i niezdrowa.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej