Składniki
null
null
1 opakowanie
3 łyżki
2 łyżki
1.5 kilograma
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rybę spraw. Pokrój na dzwonka, obtocz w mące.
Krok 2
Oprósz solą i pieprzem. Skrop sokiem z cytryny.
Krok 3
Rozgrzej olej, dodaj masło i smaż dzwonka z obu stron na złoty kolor.
Krok 4
Nadmiar tłuszczu osącz układając dzwonka na papierze pergaminowym . Podawaj z chrzanem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Zimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.
Czytaj więcejDelikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.
Czytaj więcej