Karp panierowany przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Karp panierowany

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

1 opakowanie

3 łyżki

2 łyżki

1.5 kilograma

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rybę spraw. Pokrój na dzwonka, obtocz w mące.

Krok 2

Oprósz solą i pieprzem. Skrop sokiem z cytryny.

Krok 3

Rozgrzej olej, dodaj masło i smaż dzwonka z obu stron na złoty kolor.

Krok 4

Nadmiar tłuszczu osącz układając dzwonka na papierze pergaminowym . Podawaj z chrzanem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Karp panierowany - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Karp panierowany - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Karp panierowany - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Karp panierowany - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Karp panierowany - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Karp panierowany - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Karp panierowany - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Karp panierowany - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej