
Składniki
null
null
1 opakowanie
3 łyżki
2 łyżki
1.5 kilograma
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rybę spraw. Pokrój na dzwonka, obtocz w mące.
Krok 2
Oprósz solą i pieprzem. Skrop sokiem z cytryny.
Krok 3
Rozgrzej olej, dodaj masło i smaż dzwonka z obu stron na złoty kolor.
Krok 4
Nadmiar tłuszczu osącz układając dzwonka na papierze pergaminowym . Podawaj z chrzanem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej