Składniki
50 gramów
1 opakowanie
2 opakowania
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Camembert kroimy na ósemki, łososia dzielimy na mniejsze kawałki.
Krok 2
Na serku kładziemy łososia i po łyżeczce kawioru.
Krok 3
Małe kąski idealne na raz do buzi. Proste i pyszne :)
Przepisy w Waszym wykonaniu
średnie
Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw.
Czytaj więcejWigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę.
Czytaj więcej