Kawiorowe kąski przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kawiorowe kąski

Autor: Agni

ratingratingratingratingrating

5

heart
4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

15 osób wydrukowało

Pobierz pdf

12 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

50 gramów

1 opakowanie

2 opakowania

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Camembert kroimy na ósemki, łososia dzielimy na mniejsze kawałki.

Krok 2

Na serku kładziemy łososia i po łyżeczce kawioru.

Krok 3

Małe kąski idealne na raz do buzi. Proste i pyszne :)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kawiorowe kąski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kawiorowe kąski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kawiorowe kąski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kawiorowe kąski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kawiorowe kąski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kawiorowe kąski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kawiorowe kąski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kawiorowe kąski - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej