Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem
średnie
2 osoby zapisały

Składniki
4 sztuki
null
null
null
null
1 sztuka
2 sztuki
1 sztuka
200 gramów
3 sztuki
1 sztuka
2 łyżki
2 łyżki
300 gramów
1 sztuka
4 łyżki
1 łyżka
1 sztuka
1 łyżka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Wiosna i lato to świetny czas na urządzenie grilla. Soczyste żeberka, wyrazista karkówka, ryba z chrupiącą skórką czy podpieczone warzywa i owoce – ich cechą wspólną jest intensywny aromat oraz smak.
Co na grilla? Oto kilka porad.
Mówi się, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale gdy w ogrodach pojawia się smukły rabarbar, można mieć pewność, że zima odeszła na dobre. Oficjalnie uważany jest za warzywo, lecz doskonale sprawdza się w owocowych kompotach w połączeniu z truskawkami i licznych deserach.
Czytaj więcej