Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

2

1 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

null

null

null

null

1 sztuka

2 sztuki

1 sztuka

200 gramów

3 sztuki

1 sztuka

2 łyżki

2 łyżki

300 gramów

1 sztuka

4 łyżki

1 łyżka

1 sztuka

1 łyżka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Wiosna i lato to świetny czas na urządzenie grilla. Soczyste żeberka, wyrazista karkówka, ryba z chrupiącą skórką czy podpieczone warzywa i owoce – ich cechą wspólną jest intensywny aromat oraz smak.
Co na grilla? Oto kilka porad.

Czytaj więcej

Mówi się, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale gdy w ogrodach pojawia się smukły rabarbar, można mieć pewność, że zima odeszła na dobre. Oficjalnie uważany jest za warzywo, lecz doskonale sprawdza się w owocowych kompotach w połączeniu z truskawkami i licznych deserach.

Czytaj więcej