Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem
1 os.
średnie
30 min.
4 os.
Pobierz pdf
Udostępnij0 osób zapisało
Składniki
4 sztuki
null
null
null
null
1 sztuka
2 sztuki
1 sztuka
200 gramów
3 sztuki
1 sztuka
2 łyżki
2 łyżki
300 gramów
1 sztuka
4 łyżki
1 łyżka
1 sztuka
1 łyżka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Przepisy w Waszym wykonaniu
13 osób ogląda przepis: 
Klasyczny burger wołowy
50 min.
łatwe
Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej