Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

2

1 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

null

null

null

null

1 sztuka

2 sztuki

1 sztuka

200 gramów

3 sztuki

1 sztuka

2 łyżki

2 łyżki

300 gramów

1 sztuka

4 łyżki

1 łyżka

1 sztuka

1 łyżka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mała, owalna, fioletowa – oto ona, królowa stołu! Śliwka podbiła serca wielu i nie ma się co dziwić. Uwodzi smakiem, kusi kolorem, nęci składnikami odżywczymi. Aż ciężko się jej oprzeć!

Czytaj więcej

Swoim kształtem przypomina najpiękniejszy bukiet prosto z kwiaciarni. Spokrewniony z brokułem, z którym nieustannie konkuruje o względy innych. Choć dotychczas traktowano go nieco po macoszemu – zazwyczaj w roli dodatku, obecnie nie ma sobie równych!

Czytaj więcej