Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem

Autor: pasibrzuch pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

2

1 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 łyżka

1 sztuka

1 łyżka

4 łyżki

1 sztuka

300 gramów

2 łyżki

2 łyżki

4 sztuki

3 sztuki

200 gramów

1 sztuka

2 sztuki

1 sztuka

0

0

0

0

0

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Prosta sprawa, która mimo wszystko wymaga wprawy i znajomości kilku trików. Zróbcie miejsce na kuchennych blatach, ponieważ dziś placki rodem z Meksyku będą ukoronowaniem posiłku.

Czytaj więcej

Blanszowanie warzyw to sposób ich obróbki termicznej, polegający na krótkim sparzeniu wodą, a następnie intensywnym schłodzeniu. Jak je właściwie wykonać i kiedy?

Czytaj więcej