Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

2

1 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

null

null

null

null

1 sztuka

2 sztuki

1 sztuka

200 gramów

3 sztuki

1 sztuka

2 łyżki

2 łyżki

300 gramów

1 sztuka

4 łyżki

1 łyżka

1 sztuka

1 łyżka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej