Koktajl czekoladowo-bananowo-orzechowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Koktajl czekoladowo-bananowo-orzechowy

Autor: mgr inż. Sylwia Gugała-Mirosz

ratingratingratingratingrating

7

heart
207 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
5 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

53 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

67 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 litr

4 sztuki

8 łyżeczek

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Wartości odżywcze

Krok 1

Pokrojonego w cząstki banana zmiksuj z mlekiem z dodatkiem kakao i orzechami.

Krok 2

Podawaj z listkami świeżej mięty.

mgr inż. Sylwia Gugała-Mirosz

Dobra rada:

Możesz zmiksować całość z kostkami lodu.

1

Opinie o przepisie

  • Szymon Lys

    Szymon Lys , 11.07.2020

    Bardzo było dobre

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Koktajl czekoladowo-bananowo-orzechowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Koktajl czekoladowo-bananowo-orzechowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Koktajl czekoladowo-bananowo-orzechowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Koktajl czekoladowo-bananowo-orzechowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Koktajl czekoladowo-bananowo-orzechowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Koktajl czekoladowo-bananowo-orzechowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Koktajl czekoladowo-bananowo-orzechowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Koktajl czekoladowo-bananowo-orzechowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej