Koktajl czekoladowo-bananowo-orzechowy

Autor: mgr inż. Sylwia Gugała-Mirosz

ratingratingratingratingrating

3

152 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
5 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

45 osób wydrukowało

Pobierz pdf

50 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 litr

8 łyżeczek

4 sztuki

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pokrojonego w cząstki banana zmiksuj z mlekiem z dodatkiem kakao i orzechami.

Krok 2

Podawaj z listkami świeżej mięty.

mgr inż. Sylwia Gugała-Mirosz

Dobra rada:

Możesz zmiksować całość z kostkami lodu.

0

Opinie o przepisie

Prosta sprawa, która mimo wszystko wymaga wprawy i znajomości kilku trików. Zróbcie miejsce na kuchennych blatach, ponieważ dziś placki rodem z Meksyku będą ukoronowaniem posiłku.

Czytaj więcej

Blanszowanie warzyw to sposób ich obróbki termicznej, polegający na krótkim sparzeniu wodą, a następnie intensywnym schłodzeniu. Jak je właściwie wykonać i kiedy?

Czytaj więcej