Koperty z przysmakami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Koperty z przysmakami

Autor: nauka_smakow

ratingratingratingratingrating

1

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

6 sztuk

1 szczypta

1 opakowanie

6 łyżek

6 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ciasto francuskie podzielić na 6 kwadratów. Na każdym kwadracie zawinąć brzegi. Na środku rozsmarować łyżeczkę serka Philadelphia, ułożuć 1 paluszek surimi i 1 sztukę pomidora suszonego . Paluszek surimi posypać przyprawą Delikat Knorr

Krok 2

Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni około 20 minut, na złoty kolor.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Królewski tort
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej