Koperty z przysmakami

Autor: nauka_smakow

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

6 sztuk

6 sztuk

6 łyżek

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ciasto francuskie podzielić na 6 kwadratów. Na każdym kwadracie zawinąć brzegi. Na środku rozsmarować łyżeczkę serka Philadelphia, ułożuć 1 paluszek surimi i 1 sztukę pomidora suszonego . Paluszek surimi posypać przyprawą Delikat Knorr

Krok 2

Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni około 20 minut, na złoty kolor.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej