Koperty z przysmakami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Koperty z przysmakami

Autor: nauka_smakow

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

6 sztuk

1 szczypta

1 opakowanie

6 łyżek

6 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ciasto francuskie podzielić na 6 kwadratów. Na każdym kwadracie zawinąć brzegi. Na środku rozsmarować łyżeczkę serka Philadelphia, ułożuć 1 paluszek surimi i 1 sztukę pomidora suszonego . Paluszek surimi posypać przyprawą Delikat Knorr

Krok 2

Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni około 20 minut, na złoty kolor.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Polędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać?

Czytaj więcej

Bób to smaczne i sezonowe warzywo, uwielbiane przez wielu z nas. Jedni spożywają je jako przekąskę pozbawioną dodatków, inni przygotowują z niego najróżniejsze potrawy. Warto je jeść przez cały rok, niestety poza sezonem trudno je znaleźć. Zastanawiasz się więc, czy bób można mrozić? Chcesz przyrządzać z nim dania nie tylko latem, lecz także jesienią i zimą?

Czytaj więcej