Krem z oscypkiem przepis – Zobacz na przepisy.pl

Krem z oscypkiem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

trudne

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

12 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

200 gramów

6 sztuk

4 sztuki

null

1 sztuka

1 łyżeczka

1 łyżeczka

1 łyżeczka

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Papryki upiecz w 200 stopniach przez 40 minut, po 20 minutach obróć je na drugą stronę.

Krok 2

Następnie zawiń je w folię i odstaw na 20 minut, po czym obierz, usuń gniazda nasienne i pokrój na kawałki.

Krok 3

Pokrój cebule razem z posiekanym czosnkiem zeszklij na oleju, dołóż paprykę, przyprawy i wlej bulion Knorra.

Krok 4

Przykryj i gotuj 10 minut , zmiksuj.

Krok 5

Pokrojony w kostkę oscypek zrumień na suchej patelni, wciąż mieszając.

Krok 6

Kawałki sera dodaj do zupy.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Krem z oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Krem z oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Krem z oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Krem z oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Krem z oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Krem z oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Krem z oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej