Kurczak z białym serem

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

19 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 łyżka

100 gramów

1 sztuka

200 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pierś z kurczaka podziel na dwa kawałki. Każdy z nich przetnij w poprzek na pół.

Krok 2

Oprósz Naturalną Marynatą do kurczaka Knorr i odstaw na kilka minut do lodówki.

Krok 3

Na połowie nałóż biały ser i przykryj go drugą. Następnie włóż przygotowane mięso do piekarnika i piecz do momentu, gdy kurczak nabierze złotego koloru.

Krok 4

Przyrządź Sos sałatkowy do mizerii Knorr zgodnie z przepisem na opakowaniu. Polej nim kurczaka (sos może być na zimno lub na gorąco - w tym wypadku należy go podgrzać na wolnym ogniu, cały czas mieszając).

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kurczak z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kurczak z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kurczak z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kurczak z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kurczak z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kurczak z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kurczak z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
6 osób ogląda przepis:
Zupa kapuśniak
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej