Kurczak z białym serem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kurczak z białym serem

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

19 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 łyżka

100 gramów

1 sztuka

200 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pierś z kurczaka podziel na dwa kawałki. Każdy z nich przetnij w poprzek na pół.

Krok 2

Oprósz Naturalną Marynatą do kurczaka Knorr i odstaw na kilka minut do lodówki.

Krok 3

Na połowie nałóż biały ser i przykryj go drugą. Następnie włóż przygotowane mięso do piekarnika i piecz do momentu, gdy kurczak nabierze złotego koloru.

Krok 4

Przyrządź Sos sałatkowy do mizerii Knorr zgodnie z przepisem na opakowaniu. Polej nim kurczaka (sos może być na zimno lub na gorąco - w tym wypadku należy go podgrzać na wolnym ogniu, cały czas mieszając).

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kurczak z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kurczak z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kurczak z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kurczak z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kurczak z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kurczak z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kurczak z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kurczak z białym serem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej