Składniki
1 opakowanie
1 łyżka
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso pokrój w grubą kostkę i podsmaż na oleju.
Krok 2
Przełóż do garnuszka, dodaj kukurydzę.
Krok 3
Marchew pokrój w plasterki i dodaj do mięsa. Przypraw do smaku.
Krok 4
Duś na małym ogniu do czasu, gdy kurczak będzie miękki.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...
Czytaj więcejCiągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.
Czytaj więcej