Składniki
1 opakowanie
1 łyżka
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso pokrój w grubą kostkę i podsmaż na oleju.
Krok 2
Przełóż do garnuszka, dodaj kukurydzę.
Krok 3
Marchew pokrój w plasterki i dodaj do mięsa. Przypraw do smaku.
Krok 4
Duś na małym ogniu do czasu, gdy kurczak będzie miękki.
Przepisy w Waszym wykonaniu
12 osób ogląda przepis: 
Botwinka
60 min.
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej