
Składniki
2 sztuki
100 gramów
1 opakowanie
1 pęczek
50 gramów
300 mililitrów
2 łyżki
1 sztuka
1 sztuka
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Piersi pokroić w kostkę, cebule i pieczarki również. Na patelni rozgrzać olej, dac piersi, posypać pieprzem, solą, przyprawą delikat, smażyć chwilę, następnie dodać cebule i pieczarki,posypać minikosteczką czosnkową. Smażyć kilka minut.
Krok 2
Dodać śmietanę i ser lazur, mieszać aż ser się roztopi. Przyprawić do smaku.
Krok 3
Makaron przygotować wg instrukcji na opakowaniu. Porcję wyjąć na talerz, polać sosem z mięsem i posypać posiekanym szczypiorem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej