Kurcze z rosółu przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kurcze z rosółu

Autor: feaq16

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 sztuka

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

kostke rosolowa rozdrobnij w oleju

Krok 2

wetrzuj mieszanine w piers

Krok 3

smazac zarumien na patelni

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kurcze z rosółu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kurcze z rosółu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kurcze z rosółu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kurcze z rosółu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kurcze z rosółu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kurcze z rosółu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kurcze z rosółu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kurcze z rosółu - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Klasyczny sos tatarski
czas przygotowania
20 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów.

Czytaj więcej

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety?

Czytaj więcej