Sandacz po tajsku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sandacz po tajsku

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

11

heart
137 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

128 osób wydrukowało

Pobierz pdf

176 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

2 łyżki

2 sztuki

1 sztuka

4 sztuki

1 sztuka

1 pęczek

5 łyżek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Przyprawę Knorr wymieszaj z oliwą i sokiem z limonek.

Sandacz po tajsku - Krok 1

Krok 2

Czosnek, chili i kolendrę posiekaj i dodaj do marynaty.

Sandacz po tajsku - Krok 2

Krok 3

Trawę cytrynową pokrój w większe kawałki i wymieszaj z resztą przypraw.

Sandacz po tajsku - Krok 3

Krok 4

Kawałki ryby wymieszaj z marynatą.

Sandacz po tajsku - Krok 4

Krok 5

Ułóż rybę na pergaminie na blaszce i piecz około 10 minut w temperaturze 170 stopni.

Sandacz po tajsku - Krok 5
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sandacz po tajsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sandacz po tajsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sandacz po tajsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sandacz po tajsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sandacz po tajsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sandacz po tajsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sandacz po tajsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sandacz po tajsku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Sandacz po tajskuSandacz po tajsku

Przyprawę Knorr wymieszaj z oliwą i sokiem z limonek.