Składniki
4 sztuki
2 łyżki
2 sztuki
1 sztuka
4 sztuki
1 sztuka
1 pęczek
5 łyżek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Przyprawę Knorr wymieszaj z oliwą i sokiem z limonek.
Krok 2
Czosnek, chili i kolendrę posiekaj i dodaj do marynaty.
Krok 3
Trawę cytrynową pokrój w większe kawałki i wymieszaj z resztą przypraw.
Krok 4
Kawałki ryby wymieszaj z marynatą.
Krok 5
Ułóż rybę na pergaminie na blaszce i piecz około 10 minut w temperaturze 170 stopni.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej