
Składniki
60 gramów
150 gramów
1 sztuka
4 sztuki
1 łyżka
3 łyżki
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kostkę Rosołu z kury Knorr rozpuść w gorącej wodzie (2 razy większa objętość niż kaszy) i zalej nią kuskus. Odstaw pod przykryciem, aż kasza wchłonie cały płyn.
Krok 2
Brokuły ugotuj na parze, pomidor pokrój w kostkę, a mozarelle w ćwiartki. Płatki migdałowe upraż na suchej teflonowej patelni.
Krok 3
Kaszę wymieszaj z przyprawami, warzywami i serem. Dodaj jogurt i ponownie wymieszać. Przełóż na miseczkę i posyp płatkami migdałowymi.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej