Sałatka ryżowa z chrupiącą kukurydzą i majonezem czosnkowym
łatwe
10 osób zapisało

Składniki
2 łyżeczki
1 szczypta
1 łyżeczka
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
W łyżeczce układamy kolejno ryż, kukurydzę, majonez i przyprawę.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej