Sałatka ryżowa z chrupiącą kukurydzą i majonezem czosnkowym
7 os.
łatwe
15 min.
1 os.
Pobierz pdf
Udostępnij5 osób zapisało
Składniki
2 łyżeczki
1 łyżeczka
1 łyżeczka
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
W łyżeczce układamy kolejno ryż, kukurydzę, majonez i przyprawę.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Sałatka Caprese
30 min.
średnie
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNa zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej