Sałatka ryżowa z chrupiącą kukurydzą i majonezem czosnkowym
7 os.
łatwe
15 min.
1 os.
Pobierz pdf
Udostępnij5 osób zapisało
Składniki
2 łyżeczki
1 łyżeczka
1 łyżeczka
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
W łyżeczce układamy kolejno ryż, kukurydzę, majonez i przyprawę.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Kartoffelsalat czyli niemiecka sałatka ziemniaczana
45 min.
łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktu8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej