Sałatka ryżowa warstwowa z kukurydzą - przepis | Przepisy.pl pixel

Sałatka ryżowa z chrupiącą kukurydzą i majonezem czosnkowym

Autor: Aneta Klimecka

ratingratingratingratingrating

1

7 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 łyżeczki

1 łyżeczka

1 łyżeczka

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

W łyżeczce układamy kolejno ryż, kukurydzę, majonez i przyprawę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka ryżowa z chrupiącą kukurydzą i majonezem czosnkowym  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka ryżowa z chrupiącą kukurydzą i majonezem czosnkowym  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka ryżowa z chrupiącą kukurydzą i majonezem czosnkowym  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka ryżowa z chrupiącą kukurydzą i majonezem czosnkowym  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka ryżowa z chrupiącą kukurydzą i majonezem czosnkowym  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka ryżowa z chrupiącą kukurydzą i majonezem czosnkowym  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka ryżowa z chrupiącą kukurydzą i majonezem czosnkowym  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka ryżowa z chrupiącą kukurydzą i majonezem czosnkowym  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej