
Składniki
1 szczypta
1 szczypta
2 łyżki
2 łyżki
4 sztuki
3 łyżki
200 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety skrop sokiem z cytryny i odstaw na 20 minut.
Krok 2
Rybę oprósz solą, pieprzem i ułóż w żaroodpornym naczyniu wysmarowanym oliwą.
Krok 3
Piecz przez 20 minut w piekarniku rozgrzanym do temperatury 200 stopni.
Krok 4
Twarożek wymieszaj z koperkiem.
Krok 5
Pod koniec pieczenia łososia obłóż serem i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej