Łososiowe kotlety przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Łososiowe kotlety

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

heart
4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 łyżki

null szczypt

50 gramów

4 sztuki

300 gramów

1 pęczek

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Trzy jajka ugotuj na twardo, ostudź i posiekaj drobno. Natkę posiekaj. Łososia pokrój w drobną kostkę.

Krok 2

W misce połącz wszystkie składniki, dodaj surowe jajko, łyżkę bułki tartej i pieprz. Dopraw Delikatem Knorr. Wymieszaj.

Krok 3

Uformuj niewielkie kotlety i obtocz w bułce tartej. Smaż z obu stron na rumiany kolor.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  •  Łososiowe kotlety - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  •  Łososiowe kotlety - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  •  Łososiowe kotlety - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  •  Łososiowe kotlety - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  •  Łososiowe kotlety - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  •  Łososiowe kotlety - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  •  Łososiowe kotlety - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  •  Łososiowe kotlety - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Sałatka wiosenna
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej