Łososiowe kotlety przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Łososiowe kotlety

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

300 gramów

1 łyżeczka

50 gramów

4 sztuki

1 pęczek

4 łyżki

null szczypt

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Trzy jajka ugotuj na twardo, ostudź i posiekaj drobno. Natkę posiekaj. Łososia pokrój w drobną kostkę.

Krok 2

W misce połącz wszystkie składniki, dodaj surowe jajko, łyżkę bułki tartej i pieprz. Dopraw Delikatem Knorr. Wymieszaj.

Krok 3

Uformuj niewielkie kotlety i obtocz w bułce tartej. Smaż z obu stron na rumiany kolor.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  •  Łososiowe kotlety - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  •  Łososiowe kotlety - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  •  Łososiowe kotlety - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  •  Łososiowe kotlety - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  •  Łososiowe kotlety - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  •  Łososiowe kotlety - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  •  Łososiowe kotlety - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  •  Łososiowe kotlety - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Brokuły z fetą
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Dynia to wyjątkowo pyszne warzywo, z którego można stworzyć wiele potraw. Jedną z nich jest zupa krem, która doskonale sprawdzi się w chłodniejsze dni. Zastanawiacie się, który rodzaj dyni najlepiej pasuje do tego dania?
Przychodzimy z pomocą!

Czytaj więcej

Pełen kosz grzybów leśnych to zdecydowany powód do dumy, jednak po przyniesieniu go do domu, pojawia się pytanie, jak oczyścić grzyby z ziemi, niechcianych liści i igieł? Warto pamiętać, że inaczej będziemy czyścić grzyby do marynowania i gotowania, a inaczej – suszenia i mrożenia.

Czytaj więcej