
Składniki
2 sztuki
1 pęczek
1 sztuka
null
null
1 pęczek
0.5 opakowania
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ziemniaki obierz, a następnie pokrój w plastry i połóż na blasze.
Krok 2
Posyp groszkiem, kukurydzą, marchewką i przyprawami.
Krok 3
Zapiekankę upiecz na złoty kolor.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej