
Składniki
280 gramów
24 gramy
120 gramów
80 gramów
20 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron ugotuj al dente
Krok 2
Posiekany czosnek wymieszaj z bazylią, śmietaną i startym serem
Krok 3
Wszystkie składniki połącz z makaronem i gotuj na wolnym ogniu 4-5 minut, cały czas mieszają
Krok 4
Posyp rozdrobnionymi orzechami
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej