Makaron z zupek chińskich z parówkami i sosem serowym
łatwe
41 osób zapisało

Składniki
7 sztuk
200 gramów
3 opakowania
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pokruszony makaron z zupek chińskich zalać wrzątkiem i odstawić na 5 min, aż napęcznieje.
Krok 2
Parówki przekroić wzdłuż na pół i następnie w plasterki, podsmażyć chwilkę na patelni z niewielką ilością oleju.
Krok 3
Do garnka wlać 1-2 szklanki wody, zagotować, wrzucić kostkę rosołową, następnie serki topione, mozzarellę i posiekany szczypiorek, doprawić solą i pieprzem. Całość gotować do czasu rozpuszczenia się serków.
Krok 4
Makaron odcedzić i przerzucić na patelnię z parówkami, zalać sosem . Bon appétit! :)
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej