
Składniki
1 szczypta
1 szklanka
3 sztuki
350 gramów
1 szczypta
1 litr
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Bulion zagotuj i wrzuć makaron. Gotuj na średnim ogniu.
Krok 2
Śmietanę wymieszaj z żółtkami.
Krok 3
Do śmietany dodaj niewielką ilość zupy, wymieszaj i wlej do garnka. Dopraw solą i pieprzem.
Krok 4
Zupę rozlej na talerze i posyp parmezanem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Pizza z chorizo
60 min.
łatwe
Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.
Czytaj więcejBób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!
Czytaj więcej