
Składniki
2 sztuki
2 sztuki
1 sztuka
0.5 szklanki
1 szklanka
10 dekagramów
6 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 4
Schłodzone marchewki pokrój na 2-3 części. Cienkim nożem wydrąż w nich dziurę.
Krok 1
Marchewki umyj, obierz i ugotuj w wodzie doprawionej Bulionem na włoszczyźnie Knorr. Nie krój ich na części, nie rozgotuj ich.
Krok 3
Wymieszaj biały ser z pomidorami, groszkiem i oliwkami. Dopraw skruszoną Mini kostką Smażona cebula Knorr.
Krok 2
Pomidory pokrój w drobną kostkę, oliwki posiekaj.
Krok 5
Nałóż farsz. Należy to robić bardzo ostrożnie, aby nie uszkodzić marchewek. Podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej