
Składniki
2 sztuki
2 sztuki
1 sztuka
0.5 szklanki
1 szklanka
10 dekagramów
6 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 4
Schłodzone marchewki pokrój na 2-3 części. Cienkim nożem wydrąż w nich dziurę.
Krok 1
Marchewki umyj, obierz i ugotuj w wodzie doprawionej Bulionem na włoszczyźnie Knorr. Nie krój ich na części, nie rozgotuj ich.
Krok 3
Wymieszaj biały ser z pomidorami, groszkiem i oliwkami. Dopraw skruszoną Mini kostką Smażona cebula Knorr.
Krok 2
Pomidory pokrój w drobną kostkę, oliwki posiekaj.
Krok 5
Nałóż farsz. Należy to robić bardzo ostrożnie, aby nie uszkodzić marchewek. Podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej