Marchewka faszerowana przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Marchewka faszerowana

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
14 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

2 sztuki

1 sztuka

0.5 szklanki

1 szklanka

10 dekagramów

6 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 4

Schłodzone marchewki pokrój na 2-3 części. Cienkim nożem wydrąż w nich dziurę.

Krok 1

Marchewki umyj, obierz i ugotuj w wodzie doprawionej Bulionem na włoszczyźnie Knorr. Nie krój ich na części, nie rozgotuj ich.

Krok 3

Wymieszaj biały ser z pomidorami, groszkiem i oliwkami. Dopraw skruszoną Mini kostką Smażona cebula Knorr.

Krok 2

Pomidory pokrój w drobną kostkę, oliwki posiekaj.

Krok 5

Nałóż farsz. Należy to robić bardzo ostrożnie, aby nie uszkodzić marchewek. Podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Marchewka faszerowana - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Marchewka faszerowana - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Marchewka faszerowana - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Marchewka faszerowana - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Marchewka faszerowana - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Marchewka faszerowana - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Marchewka faszerowana - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Marchewka faszerowana - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Grochówka wojskowa
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej