
Składniki
2 sztuki
2 sztuki
1 sztuka
0.5 szklanki
1 szklanka
10 dekagramów
6 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 4
Schłodzone marchewki pokrój na 2-3 części. Cienkim nożem wydrąż w nich dziurę.
Krok 1
Marchewki umyj, obierz i ugotuj w wodzie doprawionej Bulionem na włoszczyźnie Knorr. Nie krój ich na części, nie rozgotuj ich.
Krok 3
Wymieszaj biały ser z pomidorami, groszkiem i oliwkami. Dopraw skruszoną Mini kostką Smażona cebula Knorr.
Krok 2
Pomidory pokrój w drobną kostkę, oliwki posiekaj.
Krok 5
Nałóż farsz. Należy to robić bardzo ostrożnie, aby nie uszkodzić marchewek. Podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.
Czytaj więcejŻurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.
Czytaj więcej