Marynata tajska do mięs i ryb przepis – Zobacz na przepisy.pl

Marynata tajska do mięs i ryb

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżeczka

0.3 szklanki

1 łyżka

1 łyżka

1 sztuka

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do mleka kokosowego dodaj sos rybny, sok z limonki, czosnek, cukier i kolendrę.

Krok 2

Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj. Marynatę stosuj do mięs i ryb.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Marynata tajska do mięs i ryb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Marynata tajska do mięs i ryb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Marynata tajska do mięs i ryb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Marynata tajska do mięs i ryb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Marynata tajska do mięs i ryb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Marynata tajska do mięs i ryb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Marynata tajska do mięs i ryb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej