Składniki
1 opakowanie
3 łyżki
0.5 łyżeczki
4 szczypty
null szczypt
4 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Gotuj imbir i chilli przez 5 minut w 4 szklankach wody.
Krok 2
Następnie przecedź wywar. Podgrzej go mocno, po czym zdejmij z ognia.
Krok 3
Dodaj Barszcz czerwony ekspresowy Knorr oraz mleczko kokosowe. Przed podaniem możesz posypać zupę szczyptą wiórków kokosowych.
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...
Czytaj więcejCiągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.
Czytaj więcej