
Składniki
4 szklanki
null szczypt
3 łyżki
1 opakowanie
4 szczypty
0.5 łyżeczki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Gotuj imbir i chilli przez 5 minut w 4 szklankach wody.

Krok 2
Następnie przecedź wywar. Podgrzej go mocno, po czym zdejmij z ognia.

Krok 3
Dodaj Barszcz czerwony ekspresowy Knorr oraz mleczko kokosowe. Przed podaniem możesz posypać zupę szczyptą wiórków kokosowych.

- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Barszcz czerwony Ekspresowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej