Barszcz tajski

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

206 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

16 osób wydrukowało

Pobierz pdf

41 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 łyżki

4 szklanki

0 szczypt

0.5 łyżeczki

Zaznacz co najmniej 1 składnik, by skorzystać z funkcji

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Gotuj imbir i chilli przez 5 minut w 4 szklankach wody.

Barszcz tajski - Krok 1

Krok 2

Następnie przecedź wywar. Podgrzej go mocno, po czym zdejmij z ognia.

Barszcz tajski - Krok 2

Krok 3

Dodaj Barszcz czerwony ekspresowy Knorr oraz mleczko kokosowe. Przed podaniem możesz posypać zupę szczyptą wiórków kokosowych.

Barszcz tajski - Krok 3
0

Opinie o przepisie

Barszcz czerwony Ekspresowy Knorr

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Barszcz czerwony Ekspresowy Knorr

Zastanawiasz się, co podać gościom na przyjęciu karnawałowym? Dobrym wyborem będą smaczne i różnorodne przekąski, ale również sałatki.

Czytaj więcej

Faworki, zwane także chrustem, to kruche ciasteczka, smażone przede wszystkim w okresie karnawału i na Tłusty Czwartek. Jak zrobić faworki: słodkie, delikatne i chrupiące? Sprawdź nasze porady.

Czytaj więcej