Marynowana feta przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Marynowana feta

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 łyżeczki

12 plastrów

0.75 szklanki

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Tymianek posiekaj, czosnek obierz i zmiażdż.

Krok 2

W szklanym słoiku z pokrywką wymieszaj skórkę z cytryny, tymianek oraz czosnek.

Krok 3

Natępnie dodaj ser. Zamknij słój i delikatnie wstrząśnij, po czym otwórz raz jeszcze i wlej oliwę. Zakręć, wstaw do lodówki i schładzaj całą noc.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Marynowana feta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Marynowana feta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Marynowana feta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Marynowana feta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Marynowana feta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Marynowana feta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Marynowana feta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Marynowana feta - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Bób z fasolką szparagową
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej