
Składniki
3 łyżki
null
null
2 łyżki
1 łyżeczka
250 gramów
4 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Masło utrzyj z sokiem z cytryny, mieloną gorczycą, śmietaną.
Krok 2
Stopniowo dodawaj twaróg.
Krok 3
Dopraw cukrem i solą. Wymieszaj z liśćmi gorczycy.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej