Mozzarella panierowana przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Mozzarella panierowana

Autor: Kuba

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kulę mozarelli kroimy w plastry grubości 1 cm.

Krok 2

Jajko mieszamy w miseczce i obtaczamy w nim plastry sera.

Krok 3

Obtoczone w jajku plastry sera obtaczamy w panierce z fixu.

Krok 4

Obsmażamy na oliwie z każdej strony do czasu uzyskania złotej skórki. Smacznego!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mozzarella panierowana - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mozzarella panierowana - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mozzarella panierowana - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mozzarella panierowana - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mozzarella panierowana - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mozzarella panierowana - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mozzarella panierowana - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Mozzarella panierowana - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Wyrazisty smak i aromat sprawiają, że stają się przysmakiem nie tylko zapalonych grzybiarzy. Warto znaleźć miejsce wśród domowych przetworów dla przynajmniej kilku słoiczków.

Czytaj więcej

Bez problemu znajdziemy je w sklepach, lecz ich smak nie może równać się z walorami owoców, które przygotujemy samodzielnie. Jak suszyć śliwki? Dziś poruszymy temat suszenia śliwek w piekarniku oraz w suszarce.

Czytaj więcej