Mus owocowy

Autor: Falbanki grzanki

ratingratingratingratingrating

3

11 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

18 osób wydrukowało

Pobierz pdf

51 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

6 sztuk

0.5 kilograma

1 szklanka

3 sztuki

4 sztuki

Zaznacz co najmniej 1 składnik, by skorzystać z funkcji

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Każdy owoc zblenderować w osobnym naczyniu.

Krok 2

Mus owocowy układać warstwami, tak jak na zdjęciu.

Krok 3

Ozdobić według uznania.

0

Opinie o przepisie

Zastanawiasz się, co podać gościom na przyjęciu karnawałowym? Dobrym wyborem będą smaczne i różnorodne przekąski, ale również sałatki.

Czytaj więcej

Faworki, zwane także chrustem, to kruche ciasteczka, smażone przede wszystkim w okresie karnawału i na Tłusty Czwartek. Jak zrobić faworki: słodkie, delikatne i chrupiące? Sprawdź nasze porady.

Czytaj więcej