Nadziane brzoskwinie przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Nadziane brzoskwinie

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
10 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 gram

1 gram

1 gram

1 gram

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jest to bardzo ciekawy przepis, który nadaje się jako wspaniały deser. Wygląda wspaniale i tak też smakuje, co jest bardzo wazne jeśli chodzi o potrawy wywodzące się z najróżniejszych restauracji na całym świecie .Z brzoskwini zdejmujemy skórkę i dzielimy na dwie równe połówki. Konfitury mieszamy z posiekanymi orzechami i cukrem. Z brzoskwiń wyjmujemy pestkę, a jej miejsce wkładamy nasze nadzienie. Całość kładziemy na blachę i zostawiamy w piekarniku przez kilkanaście minut. Brzoskwinie możemy także ozdobić bitą śmietaną. Taki deser podajemy na gorąco, nie chłodzimy go. Brzoskwinie mogą być z puszki, jeśli deser robimy poza sezonem. Konfitury także możemy kupić w sklepie. Ważne, aby miały one naturalny, domowy smak.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Nadziane brzoskwinie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Nadziane brzoskwinie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Nadziane brzoskwinie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Nadziane brzoskwinie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Nadziane brzoskwinie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Nadziane brzoskwinie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Nadziane brzoskwinie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Nadziane brzoskwinie - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej