Naleśniki z piankami

Autor: eliiin

ratingratingratingratingrating

3

18 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

10 osób wydrukowało

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

10 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Na gorącego naleśnika nakładamy 4-5 pianek i zawijamy wedle uznania. Odstawiamy na chwilę, by pianka lekko się rozpuściła. Posypujemy cukrem pudrem i gotowe.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Naleśniki z piankami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Naleśniki z piankami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Naleśniki z piankami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Naleśniki z piankami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Naleśniki z piankami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Naleśniki z piankami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Naleśniki z piankami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej