
Składniki
100 gramów
1 łyżeczka
1 sztuka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
W pojedynczej piersi z kurczaka robimy nożem kieszonkę. Fetę dokładnie rozgniatamy widelcem dodając kostkę czosnkową Knorr. W kieszonkę upychamy fetę. Kurczaka nacieramy zieloną pastą curry. Pieczemy w piekarniku około 30 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej