
Składniki
2 szklanki
1 sztuka
1 szklanka
1 szczypta
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wszystkie składniki wyrabiać łyżką dodając po niewielkie ilości wody by powstało gęste ciasto.
Krok 2
W dużym garnku zagotować wrzątek, posolić.
Krok 3
Łyżkę stołową maczać w wodzie i wrzucać do wrzątku niewielką ilość ciasta. Gotować ok 10 min.
Przepisy w Waszym wykonaniu
2 osoby oglądają przepis: 
Klopsiki z pieczarkami
30 min.
łatwe
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej